Getting My istanbul petek servisi To Work

Wiki Article

Onur ustadan çOkay memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı dimension az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

It seems like you were being misusing this function by going also rapidly. You’ve been briefly blocked from utilizing it.

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

Kombi petek bakımlarımızı ve arızalaromızı hakki ile yapiyoruz begenmeyene üçreti iyade ediyoruz dogru iş yapmak bizim advertımız

gibi sorunlara karşılaşılır. Zamanla peteklerin iç kısımlarında pas birikintileri oluşur ve sıcak su devir daim yapamaz. Peteğin biri ısınmıyor diğerleri ısınıyor ise mutlaka o petek de sorun vardır. peteklerin bazısı ısınmıyor sorunu temizleterek çözebilirsiniz. Bu durum sık sık karşılaşıyorsanız. peteği değiştirmekte fayda göreceğinizi düşünüyorum.

You're utilizing a browser that isn't supported by Facebook, so we have redirected you to definitely an easier Model to give you the ideal experience.

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Radyatörlerde zaman petek servisi zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi birbirinden farklı işlemlerdir.

#Koralay teknik# Kombi bakım arıza Klima bakım sök tak taşıma montaj Petek temizliği yerden ısıtma temizliği Beyaz eşya bakım arıza Termosifon bakım arıza

Teklifler petek servisi ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. petek servisi 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken istanbul petek servisipetek servisi kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Report this wiki page